Bourgas Sunny Beach Taxi

Posted on Posted in Auton hoitopalvelu

Jos olet päättänyt käydä Bulgariassa Sunny Beachissa seuraavaan lomallesi, on tärkeää varmistaa, että löydät keinosi mukavalla ja turvallisella tavalla, välttäen loputtomia jonoja lentokentän kalliille taksille. Joten ennen kuin lähdet Bulgarialle, on tärkeää palkata luotettava lentokenttäsiirtoyritys ajaa itseäsi majoituspaikkaan tai hotelliin, jossa asut.

Sunny Beachin lomakeskuksessa on kaksi lentokenttää. Lähin on Bourgasin lentoasema, joka sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Burgas-kaupungista ja 30 kilometrin päässä Sunny Beachistä. Siirron kesto on noin 25-30 min, jos liikenne on kohtalaista. Bourgasin lentoasema on yksi kesäisin vilkkaimmista lentoasemista, jotka palvelevat yli 100 lentoa päivässä eri kohteista. Kuvittele, että poistut koneesta pitkän matkan jälkeen, otat matkatavarasi ja menen suoraan kuljettajalleen, joka odottaa sinua ulkona ja 30 min jälkeen olet hotellissa. Se on yksinkertaista. Varmista, että matkanne on yhtä helppoa kuin 1-2-3 sinun on palkattava Bourgas Airport Transfer -yhtiön palvelut, joita ylläpitävät ihmiset, joilla on paljon tietoa ja kokemusta tällä alalla.

Samalla tavalla, jos et ole kiinnostunut varaamaan lentokentänsiirtonne verkossa, löydät keltaisen lentokentän taksit odottavat lentoaseman ulkopuolella. Sijaitsee vain oikealla puolella, kun päästään ulos terminaalista. On olemassa useita haittoja, jotka sinun on tiedettävä, jos pääset tällaiseen taksiin. Ensinnäkin et voi luottaa kiinteään hintaan, ja jos et tiedä, miten hotelli on, hinta voi hypätä yli kaksi kertaa. Useimmat keltaisten ohjaamojen taksinkuljettajat eivät tiedä Sunny Beachin aluetta, ja jotkut, jotka tietävät, voivat ajaa ympäriinsä pumppaamaan laskun, varsinkin jos he tietävät tulevanne ensimmäistä kertaa. Toiseksi suurin osa kuljettajista ei puhu englantia, joten viestinnässä ja hinnan hyväksymisessä olisi ongelmia. Kolmanneksi taksit voivat ottaa vain 4 matkustajaa ja suurimman osan ajasta on vaikeuksia matkatavaroiden kanssa, ja jos tulet yli 5, sinun on otettava kaksi taksia, jotka kaksinkertaistuvat yksityisen lentokenttäsiirtoyrityksen vuokraamisesta.

Kun vuokraat siirtoyrityksen palveluja mihin tahansa alueeseen, he voivat toimittaa sinulle erilaisia ​​ajoneuvoja, jotka sopivat tarpeisiisi ja matkustajamääränne. Autoja, kiinteistöautoja, minibusseja, minibusseja ja jopa linja-autoja. Myös yhä useammat ihmiset etsivät Executive- tai VIP Bourgas Airport Transfer -palveluja Sunny Beachiin. Tarjolla on limusiineja ja 7-paikkaisia ​​ylellisiä minibusseja. Turvallisen matkan helpottamiseksi kannattaa varata Bourgasin lentokenttäkuljetukset kokeneen englanninkielisen kuljettajan kanssa, joka voi myös antaa sinulle paljon tietoa lomakohteesta, hyvistä ruokapaikoista, viihdykkeistä ja kaikesta, mikä on sinulle kiinnostavaa. Säästä rahaa varaamalla yksityinen Bourgas Sunny Beach taksi.